Uzbudljiva završnica ljetnog dijela Naturel cross lige Gović

18.07.2019. U proteklih šest tjedana održana je Naturel cross liga Gović

 Ovogodišnju ligu usprkos ljetu obilježilo je promjenjivo vrijeme. Uvjeti na stazi iz kola u kolo su se mijenjali, te su svi sudionici imali priliku isprobati staze po šumi Gović u svim vremenskim prilikama. Bilo je tu i suhog i sparnog vremena, kiše, grmljavine, a i lijepih i sunčanih dana. Održavanjem 6.kola dobili smo i ukupne pobjednike na Kratkoj i Dugoj stazi.

Na Dugoj stazi u muškoj konkurenciji u ukupnom poretku prvo mjesto osvojio je Jaskanac Josip Domjančić, dok su drugi i treći bili Samoborac Martin Rešetar i još jedan Jaskanac Krešimir Radelja. Kod žena na stazi iste dužine najbolje su bile dvije Samoborke Iva Venne na prvom mjestu i Lea Matijaščić na drugom mjestu. 

Na Kratkoj stazi najbolji je bio Karlovčanin Mila Beuk, dok su domaći trkači Robert Mrakužić i Tomislav Ciban podijelili drugo i treće mjesto, kod žena prva dva mjesta osvojile su Karlovčanke Jadranka Belavić na prvom mjestu i Martina Majetić na drugom mjestu.
Natjecatelji su na svakom kolu dobivali prigodne poklone pokrovitelja lige, a ukupno najbolji na kraju prigodne nagrade sponzora i pokrovitelja Lige.
Društvo za sport i rekreaciju Jastreb extreme se zahvaljuje svima onima koji su pohodili Ligu, te najavljuju uskoro i nastavak ljetnog dijela Cross lige Gović.
Mladen Budinšćak

TAGOVI | Jastreb extreme

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!