Veliki uspjeh jaskanskih sportaša na međunarodnom natjecanju

24.09.2018. U Sarajevu je 21. rujna održano finalno međunarodno natjecanje "Žogarija, na kojem su mladi jaskanski sportaši osvojili sjajno treće mjesto i titulu fair play pobjednika

Da podsjetimo, u travnju se u Zagrebu održalo hrvatsko finale u sklopu međunarodnog projekta „Žogarija“ u organizaciji Media sporta iz Ljubljane pod pokroviteljstvom slovenske vlade u kojem su naši sportaši osvojili 1. mjesto i na taj način se plasirali u finalno međunarodno natjecanje.  

Na finalnom natjecanju, koje se 21. rujna 2018. održalo u Sarajevu, naši sportaši su ostvarili izuzetan uspjeh osvojivši 3. mjesto. Ali ono zbog čega smo posebno ponosni je titula Fair play pobjednika. Sportskim navijanjem, poštivanjem protivnika, poštivanjem pravila igre, uvažavanjem različitosti pokazali smo da smo najbolji i da smo zaslužili ovu titulu.

U ekipi Škole natjecalo se 14 malih i velikih sportaša i sportašica koji su kroz igre spretnosti, mini nogomet, kviz znanja, žongliranje loptom pokazali zavidnu sportsku vještinu a u umjetničkom dijelu programa nas je izuzetno dobrim nastupom predstavila naša plesna skupina Pinocio.
Sportaše su za natjecanje pripremile prof. Ines Bohaček i prof. Ines Jerčinović, a plesačice je za nastup uvježbala prof. Lana Jerčinović.
VELIKE ČESTITKE SVIMA!!!

I.J.

TAGOVI | OŠ Ljubo Babić Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!