Veterani Jaske doprvaci Zagrebačke županije

25.06.2020. Veteranska momčad Nogometnog kluba Jaska ostvarila je novi vrijedan uspjeh, postavši doprvakom Zagrebačke županije

U finalnom dvoboju prvenstva Zagrebačke županije odigranom u Velikoj Gorici protiv veterana Mladosti iz Obrezine, Jastrebovi su bili opasniji ali su ipak pokleknuli nakon izvođenja jedanaesteraca 4:2, dok je u osnovnom dijelu igre rezultat bio 1:1.Veterani Jaske su finale odigrali u sastavu: Jurić, Kopić, Falica, Lafter, Bubanović, Cipovec, Šoić, Jalšovec, Čunko, Šelebaj, Vlašić (Trumbetić, Sablić, Mesić, Obradović, Golešić, Krga), a jedini pogodak za Jasku postigao je Anđelko Vlašić u 48. minuti, nakon sjajne asistencije Nine Sablića. Desetak minuta kasnije Jaska je bila blizu povećanja prednosti ali je udarac Šelebaja odsjeo na vratnici. Nažalost, na ovoj utakmici bilo je i nekoliko spornih sudačkih odluka na štetu Jaskanaca, a najviše se spominje nedosuđeni jedanaesterac nakon igranja rukom jednog od igrača momčadi iz Obrezine. Zadnjih dvadesetak minuta Jastrebovi su odigrali s igračem manje zbog isključenja Marcela Kopića koji je inkasirao dva žuta kartona. Hrabro su se plavi s Centrale borili do samoga kraja ali su ipak kapitulirali u posljednjim trenucima dvoboja kada Mladostaši iz još jedne dvojbene situacije i prekršaja na vrataru Juriću, poravnavaju na 1:1, a potom boljim izvođenjem jedanaesteraca dolaze do titule županijskog prvaka.
Svakako treba napomenuti da je veteranima Jaske ovo bilo četvrto uzastopno županijsko finale i po treći puta osvojeno drugo mjesto, uz jednu titulu prvaka iz 2018. godine. Na svemu ostvarenom proteklih godina, kao i na novom plasmanu u završnicu veteranskog prvenstva Hrvatske, zaslužuju velike čestitke.

Tomislav Tadić

TAGOVI | NK Jaska

Marketing

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!