Viktorija Oslaković I Victoria Pustaj prvakinje regije srednja Hrvatska, Matija Matešić treći

29.03.2019. Najmlađe kategorije STK Jaska impresivnim nastupom istakle su se na pojedinačnom prvenstvu Regije srednja Hrvatska za klince, klinceze, najmlađe kadete i najmlađe kadetkinje

Prvenstvo je održano u Karlovcu gdje su s osvojena dva naslova prvaka i jednim trećim mjestom jaskanske stolnoteniske nade iza sebe po broju naslova ostavile preostale stolnoteniske klubove regije. 

Najmlađa članica kluba Viktorija Oslaković pokazala je veliki napredak i zasluženo postala prvakinja regije u kategoriji klinceza, a isto je uspjela i Victoria Pustaj, ali u kategoriji najmlađih kadetkinja. 

Odličan je bio i Matija Matešić osvojivši treće mjesto u kategoriji klinaca. Napredak u igri demonstrirala je i Ivona Ciban koja je turnir u kategoriji najmlađih kadetkinja okončala u četvrtini finala gdje je od nje bila bolja klupska suigračica Victoria Pustaj.

Victoria Pustaj ovom uspjehu dodala je još i drugo mjesto osvojeno u višoj starosnoj kategoriji mlađih kadetkinja koja je bodovana za rang liste Stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije dok je Mihael Matešić u kategoriji mlađih kadeta izborio plasman u četvrt finale turnira.

B.C.

TAGOVI | STK Jaska

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!