Vukovi iz Maksimira osvojili turnir Cobrića

12.03.2019. Protekle subote 9. ožujka u Jastrebarskom je odigran prvi turnir "Cobrića", najmlađih nogometaša, na kojem je prvo mjesto osvojila nogometna škola NK Maksimira iz Zagreba

Na Centrali se protekle subote okupilo stotinjak najmlađih nogometaša, onih koji još polaze vrtić, iz osam klubova, Gorice Ilovca, Naftaš Ivanića, Maksimira, Bregane , Klinča Sela, Gospića i Jaske. 

 Domaćini su imali čak tri ekipe pod vodstvom trenera i organizatora 1. turnira Cobrića, Dominika Jurinića. Igralo se na igralištu s umjetnom travom, a utakmice su započele već rano prijepodne da bi se finale igralo navečer poslije 19 sati. 

Svi ti mali "klinci" pokazali su nevjerojatnu energiju, disciplinu i vještinu nogometne igre, iako nemaju još ni sedam godina.

Bodrili su ih njihovi roditelji koji su došli u Jastrebarsko u velikom broju.

Na kraju su se u završnici turnira našle četiri najbolje ekipe, Maksimir Ilovac, Gorica i Bregana. Za treće mjesto Gorica je tek nakon izvođenja penala pobijedila Breganu. U regularnom vremenu susret je završen neriješeno 2:2. Prvi turnir Cobrića osvojila je ekipa nogometne škole NK Maksimir, koja je u finalu pobijedila Ilovac s 2:0. Svim igračima uručene su medalje, a prve tri ekipe primile su pehar iz ruku predsjednika NK Jaske, Alena Vučine. Najboljem igraču i golmanu, obojica iz pobjedničke ekipe Maksimira, priznanje je uručio organizator turnira Dominik Jurinić.

Sve u svemu jedan sjajan turnir koji će, vjerujemo, postati tradicionalan.

Ivica Krčelić

TAGOVI | NK Jaska

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!