Završen jesenski dio natjecanja za stolnotenisače

10.12.2014. Na kraju jesenskog dijela prvenstva muška ekipa stolnoteniskog kluba Jaska zauzela je treće, a ženska deveto mjesto

Posljednjim kolom završen je jesenski dio natjecanja u 1. hrvatskoj stolnoteniskoj ligi zapad za muške i ženskoj Superligi. Muška ekipa STK Jaska upisala je novu pobjedu nakon što je na domaćem terenu bila bolja od STK Industrogradnja rezultatom 4:2, što je bilo dovoljno za osvajanje odličnog trećeg mjesta nakon završetka prvog dijela natjecanja sa samo dva poraza doživljena na gostovanju kod vodećeg STK Srdoči i drugoplasiranog STK Kvarner. Time je ekipa realno postigla svoj maksimalni domet jer je teško bilo za očekivati da može iznenaditi zahuktale Riječane. 

Ženska ekipa STK Jaska sudionik Superlige za žene poražena je na gostovanju u Bjelovaru kod odlične ekipe STK Bjelovar sa 4:1. Djevojkama se ne može ništa zamjeriti jer su odigrale još jedan vrlo dobar susret i pružile snažan otpor favoriziranom domaćinu propustivši priliku i za nešto povoljniji rezultat. Nakon posljednjeg kola djevojke su na devetom mjestu, ali nadu u bolje rezultate ulijeva sve bolja forma nakon početnog nesnalaženja u najvišem rangu natjecanja.

TAGOVI | STK jaska

Marketing

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!