Završio proljetni dio Naturel cross lige Gović

25.04.2018. Zadnjim, šestim kolom završio je proljetni dio Naturel cross lige Gović, koji se održavao u organizaciji Društva za sport i rekreaciju "Jastreb extreme"

 Liga je započela sa dva humanitarna kola kada su svi natjecatelji donirali slatkiše za Dom za nezbrinutu djecu Sveti Josip u Hrvatskom Leskovcu, koji su ima bili uručeni pred Uskrs. Nastavak Lige održavao se je na vrlo dobroj stazi šume Gović u idealnim cross uvjetima za trčanje, po kolu je nastupalo četrdesetak natjecatelja, a ukupno je nastupilo stotinjak natjecatelja iz Jaske, Zagreba, Karlovca, Ozlja, Samobora, Hrvatskog zagorja, te jedan natjecatelj iz Slovenije. 

U muškoj konkurenciji na Dugoj stazi u ukupnom poretku prvo mjesto osvojio je Luka Bakarić, trkač iz Vrhovca, dok su drugi i treći bili domaći natjecatelj Josip Domjančić i Samoborac Martin Rešetar. 

Kod žena na stazi iste dužine najbolja je tradicionalno već bila Karlovčanka Gabrijela Šalković ispred također Karlovčanke Sanje Švajcer. 

Na Kratkoj stazi najbolji je bio Jaskanac Robert Lukić, dok su drugi i treći bili Milan Beuk iz Karlovca i Ivan Galić iz Zagreba, kod žena prvo mjesto osvojila domaća trkačica Martina Pičman, ispred  Karlovčanke Jadranke Belavić i također domaće trkačice Ane Delić. 

Najmlađi natjecatelj koji je nastupio je Joža Vučković, a najstariji trkač je poznati jaskanski maratonac jastreb Branko Ogorevc.
Svi nominirani natjecatelji su dobili medalje i prigodne poklone sponzora i pokrovitelja Lige. Društvo za sport i rekreaciju Jastreb extreme se zahvaljuje svima onima koji su pohodili Ligu, te najavljuju uskoro i raspis ljetnog dijela Cross lige Gović.

Mladen Budinšćak

TAGOVI | Jastreb extreme

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!