Završio prvi dio ljetne Naturel cross lige Gović 2017.

21.07.2017. Na posljednjem 6. kolu prvog dijela ljetne Naturel cross lige Gović 2017. okupilo se je preko pedeset trkača iz Hrvatskog zagorja, Karlovca, Samobora, Ozlja, Zagreba i Jastrebarskog

Svi prisutni trkači su imali prilike nastupiti na stazama u dvije dužine i to na Kratkoj stazi u dužini od 4,2km i  Dugoj stazi u dužini 7,8km.  Najbolji na Kratkoj stazi su bili Ana Marija Kovačević i Josip Stanečić, dok su na Dugoj stazi najbolji bili Gabrijela Šalković i Mario Špoljar. 

Liga se nastavlja ponovno sa 7.kolom 15.08.2017., ujedno će to kolo lige biti i najavno kolo Jaskanskog Vinskog trekinga 2017 „Wine trail&run“, koje će se ove godine održati sa startom i ciljem na Plešivičkim Poljanicama.

Ova poznata utrka iz godine u godinu okuplja sve više zaljubljenika u trčanje iz cijele Hrvatske i Slovenije, te po najavama organizatora ove godine se očekuje rekordan broj učesnika. Ovoj manifestaciji svake godine potporu daju Grad Jastrebarsko, Sportska zajednica grada Jastrebarsko i Zajednica sportskih udruga i saveza Zagrebačke županije, a kao vrlo dobrog promotora grada i okolice prepoznali su je Turistička zajednica grada Jastrebarsko i Turistička zajednica Zagrebačke županije.
M.B.

TAGOVI | Jastreb extreme

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!