Zimski kup 2019.

23.10.2019. Nogometni klub Desinec ove godine ponovno organizira malonogometni turnir "Zimski kup 2019" koji će se održati u subotu 30. studenog i nedjelju 1. prosinca

Turnir će se odigravati u dvije sportske dvorane u Jastrebarskom. Prošle godine je na turniru bilo preko 300 sportaša, a ove godine će se u dva dana turnira uz „seniorski“ organizirati i turnir „limača“, turnir „prstića“ i pozivni turnir za „veterane“. Po očekivanjima, na turniru će sudjelovati ove godine preko 800 sportaša u dva dana, a svakako se očekuje da će ga uživo pratiti i veliki broj gledatelja.
Možemo reći da je po svim parametrima turnir u prošloj godini po kvaliteti bio među 3 TOP turnira u Zagrebačkoj županiji ali i šire, a ove godine se nadamo da će nastupiti još kvalitetnije momčadi. U glavnom turniru, gdje nagradni fond iznosi 15.000,00 kn, se očekuju maksimalno 24 momčadi, dok će u kategoriji prstića i limača nastupiti klubovi iz Nogometnog središta Jastrebarsko. Turnir veterana je pozivni turnir, te će nastupiti veterani iz više nogometnih klubova iz Zagrebačke županije.
Organizator turnira je Nogometni klub Desinec, suorganizatori su Sportska zajednica Grada Jastrebarskog i Nogometno središte Jastrebarsko, a sve pod pokroviteljstvom Grada Jastrebarskog.
U planu nam je da sukladno kvaliteti, turnir bude popraćen na adekvatan način, a vjerujemo da će kvaliteta i tradicija turnira biti vrlo dobro popraćena i u medijima koji aktivno prate aktivnosti u Zagrebačkoj županiji ali i šire.

D.J.

TAGOVI | NK Desinec

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!