ZIMSKI KUP 2019

29.11.2019. Nogometni klub Desinec ove godine ponovno organizira malonogometni turnir "Zimski kup 2019" koji će se održati ove subote i nedjelje u sportskim dvoranama osnovne i srednje škole u Jastrebarskom

Prošle godine je na turniru bilo preko 300 sportaša, a ove godine ćemo u dva dana turnira uz „seniorski“ organizirati i turnir „limača“, turnir „prstića“ i pozivni turnir za „veterane“. Po našim očekivanjima, na turniru će sudjelovati ove godine oko 450 sportaša u dva dana, a svakako očekujemo da će ga uživo gledati i veliki broj gledatelja.
Možemo reći da je po svim parametrima turnir u prošloj godini po kvaliteti bio među 3 TOP turnira u Zagrebačkoj županiji ali i šire, a ove godine se nadamo da će nastupiti još kvalitetnije momčadi. U glavnom turniru, gdje nagradni fond iznosi 15.000,00 kn, se očekuju maksimalno 24 momčadi, dok će u kategoriji prstića i limača nastupiti klubovi iz našeg Nogometnog središta Jastrebarsko. Turnir veterana je pozivni turnir, te će nastupiti veterani iz više nogometnih klubova iz Zagrebačke županije. Organizator turnira je Nogometni klub Desinec, suorganizatori su Sportska zajednica Grada Jastrebarskog i Nogometno središte Jastrebarsko, a sve pod pokroviteljstvom Grada Jastrebarskog.
Dejan Juranić

TAGOVI | NK Desinec

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!