Zlato za Leonu Jerčinović!

23.11.2016. K.A.O.S. uspješno nastupio na gimnastičkom natjecanju Žabica kup u Karlovcu

U subotu, 19. studenog polaznice sportske sekcije Udruge K.A.O.S. sudjelovale su na natjecanju škola sportske gimnastike „Žabica kup“ koje se održalo u sportskoj dvorani OŠ Dubovac u Karlovcu. Na natjecanju je sudjelovalo oko 400 gimnastičara i gimnastičarki iz cijele Hrvatske. Natjecanje je održano u pet kategorija ekipno i pojedinačno i to:
1. kategorija – predškolci i 1. razred
2. kategorija – 2. razred
3. kategorija – 3. razred
4. kategorija – 4. razred
5. kategorija – 5.-8. razred i stariji

Iz Udruge K.A.O.S. nastupilo je 20 djevojčica u svim kategorijama pojedinačno, dok su u ekipnom dijelu natjecanja nastupile sve ekipe osim drugih i četvrtih razreda.

U pojedinačnom poretku osvojene su tri medalje: najbolji rezultat imala je Leona Jerčinović u kategoriji srednjih škola osvojivši 1. mjesto, Iva Blažinčić u kategoriji sedmih razreda osvojila je brončanu medalju. Isto tako brončanu medalju je osvojila i Lucija Vučinić u kategoriji prvih razreda. Nadomak medalje bile su još i Luana Šeperić (4. mjesto – kategorija 5. razreda), Ema Kunović (4. mjesto) i Petra Kovačić (6. mjesto) u kategoriji sedmih razreda, Ira Kupina (5. mjesto) i Margareta Razum (6. mjesto) u kategoriji četvrtih razreda te Iskra Makarun (6. mjesto) među predškolcima.

Najbolji rezultat ekipno osvojila je ekipa 5.-8. razred i starije osvojivši 3. mjesto. Ekipa prvih razreda bila je četvrta, dok je ekipa trećih razreda zauzela peto mjesto.
Djevojčice su za natjecanje pripremile profesorica Ines Jerčinović, Ana Marija Jugović i Josipa Gomerac.
Čestitamo našim natjecateljicama na velikom uspjehu!
I.J.

TAGOVI | KAOS

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!