17 novih operativnih vatrogasaca

29.06.2020. Na prostoru jaskanskog sajmišta održan je praktični dio ispita i polaganje iz vatrogasnih vježbi za zvanje vatrogasac

Osposobljavanje u trajanju od 74 sata provedeno je prema Pravilniku o osposobljavanju i usavršavanju vatrogasnih kadrova, a proveli su ga osposobljeni predavači iz Vatrogasne zajednice Jastrebarsko. Osposobljavanje za zvanje vatrogasac započelo je u ožujku u prostorijama DVD-u Gornji Desinec dok je vježbovni dio odrađen na  širem području grada Jastrebarskog.

Nakon uspješno zadovoljenog pismenog dijela ispita održan je vježbovni dio koji je uspješno zadovoljio 17 kandidata iz DVD-a Cvetković, Donji Desinec, Gornji Desinec, Novaki, Stankovo, Vukšin Šipak i Zdihovo.
Vježbu mladih vatrogasaca pripremili su instruktori vatrogasnih vježbi Goran Dikšić i Goran Batušić, a naučene vještine i znanje uživo su pratili predstavnici VZG Jastrebarsko i Grada Jastrebarskog. Na kraju mladim vatrogascima se obratio i čestitao im zamjenik Gradonačelnika Stipe Bučar, zapovjednik vatrogasne zajednice Grada Jastrebarsko Vedran Boričević, podpredsjednik Ranko Vojnović i zamjenik zapovjednika Goran Batušić.

Novim mladim operativnim vatrogascima želimo puno uspjeha u radu i djelovanju u svojim vatrogasnim postrojbama.

G.D.

TAGOVI | VZG Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!