Ajmo svi na Jap

23.04.2018. Tradicionalni ovogodišnji Planinarski uspon na Japetić povodom Praznika rada koji organizira Društvo za sport i rekreaciju Jastreb extreme održati će se 1. svibnja pod nazivom "Ajmo svi na Jap"

Cilj ovakvog pohoda je prvenstveno druženje roditelja i djece u prirodi, na svježem zraku i obiteljskom okruženju.
Svi sudionici koji krenu na uspon u vremenu od 08:00-11:00h na pola puta između Šumskog dvora i Japetića, dobiti će prigodnu majicu događanja, bočicu vode i još neko iznenađenje koje je pripremio organizator. Kod planinarskog doma na Žitnici u sklopu pohoda Gradsko društvo Crvenog križa Jastrebarsko kontrolirat će razinu šećera u krvi i mjeriti krvni tlak.
U samoj organizaciji sudjeluju volonteri, koji dijele majice i vodu, te osiguravaju siguran put na planinarskom usponu do Japetića, isti ti ljudi se brinu o tome da nakon uspona se prikupi sav otpad koji sudionici ostave iza sebe hodajući do vrha na Japetiću.

Ovo događanje se provodi uz potporu Grada Jastrebarsko i Sportske zajednice grada Jastrebarsko, uz to prepoznao ga je i podržao kroz projekt Živjeti zdravo i Hrvatski zavod za javno zdravstvo.
Planinarski uspon na Japetić povodom Praznika rada, održat će se bez obzira na vremenske prilike.

Mladen Budinšćak

TAGOVI | Jastreb extreme

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!