Andrea Grdiša voditeljica podružnice Društvo naša djeca Klinča Sela

04.04.2019. Jučer je održana 8. redovna skupština udruge Društvo naša djeca Jastrebarsko na kojoj je za voditeljicu podružnice u Klinča Selu izabrana Andrea Grdiša

Uz predsjednicu i članove skupštine, sjednici je prisustvovala gošća iz Klinča Sela, Andrea Grdiša. Na dnevnom redu se, uz Izvješće o radu udruge u 2018., Financijsko izvješće za 2018., te Plan rada za naredno razdoblje, našla i točka Odluka o osnivanje podružnice Klinča Sela. Za voditelja podružnice Klinča Sela predložena je i jednoglasno prihvaćena Andrea Grdiša.
-Prije svega, želim se zahvaliti predsjednici udruge Društvo naša djeca Jastrebarsko, Nikolini Ribarić i ostalim članovima Skupštine na ukazanom povjerenju i imenovanju za voditelja podružnice. Ovo nije početak naše suradnje, iza nas stoje dva uspješno realizirana projekta- Škola plivanja i Škola klizanja, a djeca s područja naše Općine imaju mogućnost sudjelovanja i u Univerzalnoj sportskoj školi "Mali vitez". Veliko mi je zadovoljstvo raditi s vama jer nudite bogat i kvalitetan sadržaj vašoj djeci, a sada ćemo to isto moći ponuditi i djeci u mojoj Općini, općini Klinča Sela, izjavila je ovom prilikom Andrea Grdiša.

I.K.

TAGOVI | Društvo naša djeca Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!