Baldasar primio Jaskance

06.03.2015. Uoči uzvratne utakmice 1/4 hrvatskog nogometnog kupa, splitski gradonačelnik Ivo Baldasar primio je gradonačelnika Jastrebarskog, Zvonimira Novosela i predstavnike NK Vinogradara

Kako bi s tribina Poljuda uživo dao podršku dečkima jaskanskog kluba NK Vinogradar koji su ponovno ostvarili veliki uspjeh plasiravši se u završnicu hrvatskog nogometnog kupa, gradonačelnik Jastrebarskog, Zvonimir Novosel, uputio se u Split, a tamo ga je kao i predstavnike Vinogradara primio splitski gradonačelnik, Ivo Baldasar.
Hrvoje Akrap, pročelnik službe za sport i sportsku infrastrukturu, prilikom susreta, gostima je objasnio na koji način funkcioniraju sportske organizacije u Splitu te s kojim se problemima suočava splitski sport, a Novosel je naglasio da je u Jastrebarskom od brojnih sportskih udruga upravo NK Vinogradar najveći kolektiv, a i izrazio je veliko zadovoljstvo posjetu Gradu Splitu sportskim povodom.
Gradonačelnik Ivo Bladasar uručio je predstavnicima Grada Jastrebarskog i Vinogradara prigodne darove, te im je zaželio sportsku sreću u budućnosti.
I. Batušić

TAGOVI | Grad Jastrebarsko | NK Vinogradar | Zvonimir novosel

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!