"Bebe vole papati" ponovno u Jaski

05.11.2019. Nakon velikog interesa za radionicom "Bebe vole papati" koja je organizirana u veljače ove godine, organizatori su u goste ponovno pozvati autora knjige Iztoka Jančara i promotoricu i moderatoricu nakladničke kuće Actus hominis Kristinu Glas

Radionica i kušaonica namijenjeni su roditeljima koji žele saznati više o tome kada i kako početi s dohranom. Autori knjige „Bebe vole papati“ priskočili su u pomoć svim roditeljima izgubljenima u moru kontradiktornih informacija te su napisali knjigu u kojoj je prikupljeno 627 recepata za uvođenje novih namirnica u bebin jelovnik. U sklopu kušaonice bebe i roditelji moći će kušati obroke pripremljene tijekom večeri.
Kada započeti dohranu? Kako miješati namirnice? Koju bi količinu beba trebala pojesti? Kako kombinirati kašice s mliječnim obrocima? Kako kombinirati namirnice da beba dobiva dovoljno proteina, ugljikohidrata, vlakana, minerala i vitamina za zdrav razvoj?
Odgovore na ova i mnoga druga pitanja saznajte u petak 8. studenoga od 18 sati u Maloj dvorani Centra za kulturu Jastrebarsko!

Nikolina Ribarić

TAGOVI | CZK Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!