Besplatne edukacije za poduzetnike i sve one koji to žele postati!

13.09.2018. U Jastrebarskom će se ove jeseni održati niz edukacija za poduzetnike i one koji to žele postati, rečeno je jučer na konferenciji za novinare održanoj u Gradskoj vijećnici

O edukacijama i radu Virtualnog ženskog poduzetničkog centra, novinarima je govorila direktorica Centra Sanela Dropulić,, i Fran Poštenjak, mladi poduzetnik iz Jastrebarskog, koji je pohađao edukacije te nakon njih započeo uspješno vlastitu poslovnu aktivnosti i već dvije godine posluje kao vlasnik i direktor tvrtke Arboring na realnom tržištu.
O tradiciji poduzetništva i obrtništva u Jastrebarskom govorio je zamjenik gradonačelnika Stipe Bučar, te najavio uručenju Povelje – Grad prijatelj ženskog poduzetništva Gradu Jastrebarskom i gradonačelniku Zvonimiru Novoselu na Kongresu poduzetnica, koji će se kao najveća manifestacija žena u biznisu jugoistočne Europe, održati po četvrti puta u Zagrebu, 08. ožujka 2019. godine.
Imajući u vidu sve veći broj poduzetnika koji posluju na području Grada Jastrebarskog, ali i svih onih koji bi željeli imati svoje tvrtke ili obrte, od ove jeseni kreće prvi ciklus od pet besplatnih edukacije za sve buduće i sadašnje poduzetnike. Edukacije su rezultat zajedničke suradnje Grada Jastrebarskog i Virtualnog ženskog poduzetničkog centra www.poduzetnica.hr, te su besplatne za sve sudionice i sudionike.

BESPLATNE EDUKACIJE ZA PODUZETNIKE I SVE ONE KOJI ĆE TO TEK POSTATI (Udruženje obrtnika Jastrebarsko, Tadije Smičiklasa 3, od 16 do 20 sati)
Teme za provedbu edukacija u jesen 2018:
•25. rujna 2018. – prva edukacija - Ja (ne) mogu biti poduzetnik – četiri školska sata
•10. listopada 2018. od 10 do 14 sati – druga edukacija - Izazovi financija, računovodstva i poreznog sustava Hrvatske - četiri školska sata
•24. listopada 2018. - treća edukacija - Ja sam prodajni čarobnjak – četiri školska sata
•08. studenoga 2018. – četvrta edukacija - Od ideje do realizacije – tko su moji klijenti i kupci
•22. studenoga 2018. – peta edukacija - Trendovi budućnosti - danas predviđamo - sutra djelujemo - četiri školska sata
•EVALUACIJA EDUKACIJA PRVOG MODULA PODUZETNIČKE AKADEMIJE
•PODJELA CERTIFIKATA PRVOG MODULA PODUZETNIČKE AKADEMIJE

I.K.

TAGOVI | Grad Jastrebarsko | Virtualni ženski poduzetnički centar

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!