Biskup Jezerinac služio misu u povodu Stepinčeva

10.02.2014. U kapeli Sv. Fabijana i Sebastijana u bivšoj vojarni u Jastrebarskom prošli četvrtak 6. veljače misu je predvodio biskup Vojnog ordinarijata mons. Juraj Jezerinac


Zahvaljujući udruzi policije branitelja iz Jastrebarskog i njenom predsjedniku Ivana Hodaku u kapelici Sv. Fabijana i Sebastijana u Jastrebarskom u posljednjih šest mjeseci održano je više duhovnih susreta vjernika jaskanskog kraja ali i puno šire.

Tako je prošli četvrtak 6. veljače u ovoj maloj kapelici koju je ova jaskanska braniteljska udruga spasila od propadanja, služena Sveta misa koju je predvodio biskup Vojnog ordinarijata mons. Juraj Jezerinac uz koncelebriranje vlč. Zlatka Sudca i policijskog kapelana Policijske uprave zagrebačke don Marina Drage Kozića.  Misa je održana pred prepunom kapelicom vjernika koji su molili i pjevali uz neizostavnog glazbenika i teologa Ivana Puljića i prekrasne zvuke njegove gitare. 

Biskup Jezerinac na početku misnog slavlja zahvalio je Bogu i svima koji su omogućili da se u kapelici nastavlja duhovna aktivnost, i naglasio kako se ova misa održava povodom dana blaženog Alojzija Stepinca. U nastavku misnog slavlja nadahnutu propovijed i ovoga puta održao je vlč. Zlatko Sudac.

Na kraju misnog slavlja biskup Jezerinac blagoslovio je nedavno postavljeni kip Majke Božje Lurdske u kapelici koji je poklonila gospođa Ljubica Marković iz Jastrebarskog.

TAGOVI | Udruga policije branitelja Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!