Blagdan Svih svetih

01.11.2018. Na blagdan Svih svetih jaskansko gradsko groblje i ove je godine prepuno cvijeća i svijeća

Na blagdan Svih svetih na jaskanskom gradskom groblju mnogo je naših sugrađana koji su došli posjetiti grobove svojih najdražih. Cvijećem okićeni grobovi, velik broj lampiona daje poseban ugođaj, ali nas podsjeća i na prolaznost života.

Sveta misa na sam blagdan Svih svetih već tradicionalno će se održati u kapelici Svetog Mihovila na jaskanskom gradskom groblju u 16 sati.

Iz policije upozoravaju na na provalne krađe iz automobila, pa mole građane na samozaštitno ponašanje. Naime, treba zatvarati i zaključavati sva vrata i prozore na automobilu kada se isti napušta pa makar to bilo i na kratko vrijeme, i ne ostavljati vrijedne predmete (torbice, novčanike, aktovke, mobitele i sl.) na vidljivom mjestu u automobilu. U slučaju uočavanja sumnjivih nepoznatih osoba odmah o tome obavijestiti policiju, te pokušati uočiti njihove karakteristike i tjelesne osobine. Ukoliko pak već dođe do počinjenja kaznenog djela odmah o tome obavijeste policijsku postaju na broj telefona 192 ili policijsku ophodnju koju će moći zamijetiti prilikom učestalih obilazaka mjesnih groblja u cilju sprečavanja izvršenja takvih djela, nakon čega će na mjesto događaja izaći naši policijski službenici i poduzeti sve potrebite mjere i radnje.
I.K.

TAGOVI | Grad Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!