Vatreni i na Ljetu u Jaski

26.06.2018. Pozivamo Vas na tradicionalno-turističko-sportsko-zabavnu manifestaciju "Ljeto u Jaski 2018" koja će se održati u nedjelju 1. srpnja u perivoju dvorca Erdödy u Jastrebarskom

Turističko/sportsko/zabavna manifestacija „Ljeto u Jaski“ obilovati će zabavnim sadržajima za sve generacije.
Najmlađi će se moći zabavljati na gumenom gradu, penjalicama, jahanju konja, vožnji kajacima po jezeru, gađanju pračkom te lukom i strijelom.
Tete iz rođendaonice Hopsica pobrinuti će se za zabavu, puno šarenih balona, plesnu animaciju, oslikavanje lica, šareni okvir za fotkanje, a pridružiti će im se i mađioničar Japa sa svojom zanimljivom predstavom. Također, održati će se i Dan otvorenih vrata DVD-a Jastrebarsko. Bit će svega – od aktivnosti za djecu pa do zanimljivih demonstracijskih vježbi.
Novost ove godine je Paintball park Šervudska šuma sa svojim programom LASER TAG - suvremena taktička igra idealna za obiteljsku zabavu ili igru sa prijateljima.
Točno u podne započeti će već tradicionalni 6 satni humanitarni maraton u koji se mogu uključiti svi koji žele, a djelatnici Crvenog križa mjeriti će tlak i šećer u krvi. Očekuje Vas i nastup Svetojanskih mažoretkinja.
Cijelog dana svoje će proizvode nuditi domaći proizvođači, a atmosfera u perivoju biti će upotpunjena bogatom ugostiteljskom ponudom.
U večernjim satima očekuje Vas dobra zabava uz DJ-a i koncert grupe Joy.
Također, u perivoju će biti postavljen i veliki LED ekran pa će svi ljubitelji nogometa moći gledati i navijati za našu reprezentaciju i u perivoju.
Dođite i provedite zabavnu nedjelju u parku dvorca Erdody.
Martina Lukić
TZG Jastrebarskog

TAGOVI | Centar za kulturu Jastrebarsko | Grad Jastrebarsko | TZG Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!