Bogatim sadržajem Ljetna igraonica privukla je rekordan broj djece!

09.07.2019. Ljetna igraonica iz godine u godinu privlači sve više djece te iznova dokazuje vrijednost projekta koji se u organizaciji Društva naša djeca, a pod pokroviteljstvom Grada Jastrebarskog i Zagrebačke županije, provodi kontinuirano već 17 godina


Trideset i dvije ponuđene aktivnosti kroz pet tjedana provođenja Ljetne igraonice 2019. privukle su više od 600 polaznika, što je najviše do sada. Naime, ovogodišnja Ljetna igraonica je sedamnaesta u kontinuitetu te okuplja djecu starijeg predškolskog, osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta, a s kojom svakodnevno i neumorno radi preko 60 profesora, trenera, odgajatelja i stručnih suradnika. Djeca prema svojim željama i afinitetima mogu birati aktivnosti sportskog, znanstvenog i umjetničkog karaktera.

Sve aktivnosti, osim škole plivanja, u potpunosti su besplatne za polaznike, a za školu plivanja čija je komercijalna vrijednost 900,00 kn po polazniku, roditelji jaskanske djece participiraju u iznosu od samo 250,00 kn. Za drugo i svako sljedeće dijete u obitelji participacija iznosi 200,00 kn.

-Već drugu godinu za redom, u provođenje Škole plivanja i obuke neplivača, uključujemo i djecu s područja općine Klinča Sela. Ostvarena je suradnja s podružnicom Društva naša djeca u Klinča Selima i Općinom Klinča Sela koja za svoje mališane sufinancira projekt u 50 postotnom iznosu. Zahvaljujemo svim voditeljima na stručnom i predanom radu te roditeljima na povjerenju koje nam ukazuju uključivanjem djece u ovaj projekt, rekla nam je predsjednica Društva naša djeca Jastrebarsko, Nikolina Ribarić te dodala: "Veliko hvala i svima onima koji na bilo koji način podupiru provođenje projekta i sudjeluju u njegovoj realizaciji, a to su Osnovna škola „Ljubo Babić“, Srednja škola Jastrebarsko, Centar za kulturu Jastrebarsko, Glazbena škola Jastrebarsko, Zagrebačka županija, Općina Klinča Sela, Samoborček EU grupa d.o.o., Bazeni Utrine, sportski klubovi s područja grada Jastrebarskog, Sportska zajednica, te naravno Grad Jastrebarsko."

Ljetna igraonica 2019. još nije završila, već je u tijeku posljednji tjedan provođenja, a koji nudi brojne raznolike sadržaje. Pored Škole plivanja i obuke neplivača tu su i Informatička radionica, Škola odbojke, Škola orijentacijskog trčanja, Škola rukometa te Škola streličarstva i praćkanja. Na zadnjem satu Škole plivanja, u petak 12. srpnja polaznike će tradicionalno posjetiti gradonačelnik Zvonimir Novosel sa suradnicima.
Napomenimo i to da projekt Ljetne igraonice većinski sufinancira Grad Jastrebarsko.

I.B.

TAGOVI | Društvo naša djeca Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!