Božić u Volavju

27.12.2012. U organizaciji Zelene livade, DVD-a Volavje i Lovačkog društva Srnjak prošle subote 22. prosinca u Volavju je po drugi puta održana manifestacija "Božić u Volavju"

Vrijedni organizatori i ove su godine napravili štalicu u kojoj se smjestila sveta obitelj. Borovi kod igrališta okićeni rasvjetom dali su posebnu čar cijeloj priči ali i samom ambijentu.  Organizatori, udruga  Zelena livada , DVD Volavje, te lovačko društvo "Srnjak" pripremili su za posjetitelje besplatno kuhano vino , čaj, sokove i kolače. Nisu zaboravljeni ni najmlađi. Njima je Djed Božićnjak podijelio poklone.

U kulturno-zabavnom programu sudjelovali su, puhački orkestar DVD-a Petrovina , KUD Lipa iz Slavetića i to s mladom tamburaškom skupinom, te standardnom odraslom postavom pjevača. Članovi Zelene livade prikazali su  kompletan običaj nošenja Božića u kuću, i to na Volavski način. Glazbeni dio večeri obogatio je domaći  "Berda bend" obitelji Berdik iz Volavja. Iznenađenje večeri bila je izvedba pjesme  "Volavje u srcu" za  koju je tekst napisao Stjepan Borkovac, a uglazbio Marijan Kostelac.

Na kraju programa posjetitelji su uživali u prekrasnom vatrometu. Ovom prilikom organizatori zahvaljuju  Gradu Jastrebarskom, gradonačelniku  Zvonimiru Novoselu, dogradonačelniku Stipi Bučaru, te svim sponzorima i ljudima dobre volje, bez kojih ovogodišnji Božić u Volavju ne bi bio tako bogat programom i darovima.

TAGOVI | Božić u Volavju | DVD Volavje | Zelena livada

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!