Božićni pokloni za 27 jaskanskih obitelji

27.12.2017. Jaskansko badnje jutro i ove je godine obilovalo smijehom i veseljem u 27 obitelji na području grada Jastrebarskog


Akciju božićnog darivanja pokrenuo je Savjet mladih grada Jastrebarskog u suradnji s udrugom Društvo naša djeca Jastrebarsko, a božićne poklone izradili su članovi Dječjeg foruma Jastrebarsko i vijećnici Dječjeg gradskog vijeća. Naime, cijeli su prosinac izrađivali božićne ukrase koje su na božićnom sajmu, proteklog vikenda, podijelili prolaznicima te prikupili značajna sredstva u vidu dobrovoljnog priloga. Prikupljenim novcem kupljeni su kozmetički paketi, a Udruga K.A.O.S i Plesni studio Instinct u akciju su se uključili slatkišima prikupljenim na produkciji. Turistička zajednica grada Jastrebarskog za mališane je pripremila slatke poklon pakete te za svaku obitelj slikovnicu Priča o Jastrebu Daniele Bobinski, kao i promotivne bedževe.

Božićne pakete pomogli su uručiti dječji gradonačelnik, Tin Petrunić, sa svojom zamjenicom, Barbarom Golub, koji su s predstavnicima gore navedenih udruga i organizacija na Badnjak posjetili dvadeset i sedam obitelji na području Jastrebarskog i prigradskih naselja. Tako je 71. djetetu uručen božićni dar i na taj je način ovim jaskanskim mališanima izmamljen božićni osmijeh na licu.

I.B.

TAGOVI | Društvo naša djeca Jastrebarsko | Savjet mladih

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!