Braniteljske mirovine jučer, danas, sutra

10.10.2019. U organizaciji Udruge policije branitelja Jastrebarsko u petak 4. listopada u Centru za kulturu Jastrebarsko održana je tribina "Braniteljske mirovine jučer-danas-sutra"

Na tribini su govorili prim. dr. sc. Nada Šikić koja je prisutnima pojasnila kako ne smije biti razdvajanja mirovina koju su branitelji zaslužili.
Prof. dr. sc. Marko Kolaković (Ekonomski fakultet) imao je temu kako branitelje uključiti u proces rada preko društvenog ili socijalnog poduzetništva. Partner u tome treba biti država kako bi branitelj uz mirovinu imao i dodatni prihod.
Prof. dr. sc. Josip Jurčević (Hrvatski studiji) pojasnio je prisutnima socijalni status branitelja, te da nema braniteljskih povlastica. Po njegovom mišljenju cijepanje na mnogobrojne Udruge ima za cilj da se branitelje isključi iz mogućnosti istupanja u medijima

Nakon što su uvaženi predavači kroz svoje teme prisutnim braniteljima iznijeli svoja znanja kroz zanimljivu diskusiju, prijedloge i pitanja tribina je nastavljena s ciljem da bi branitelji mogli ostvarivati svoja prava. Moderator ove tribine bila je Zorica Gregurić.

ZVC

TAGOVI | Udruga policije branitelja Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!