Ceh frizera i kozmetičara o zbrinjavaju otpada

08.03.2016. U prostorijama Udruženja obrtnika Jastrebarsko održana je sjednica Ceha frizera i kozmetičara na kojoj je jedna od glavnih tema bilo zbrinjavanje otpada za jaskanske frizere, kozmetičare, pedikere i masere


Uz predsjednika Udruženja Stipu Bučara, te predstavnike tvrtke Kemis Termoclean d.o.o. direktorice komercijale Sonje Marić, i samostalnog prodajnog inženjer Dominika Balabana, sjednici su prisustvovale i gošće frizerke iz Karlovca i Duge Rese, predsjednica Ceha frizera i kozmetičara Obrtničke komore Karlovačke županije Nada Barić, predsjednica Ceha frizera i kozmetičara Udruženja obrtnika grada Karlovca Kristina Požar i predsjednica Ceha frizera i kozmetičara Udruženja obrtnika Duga Rese Jadranka Luketić.

Kako bi se što bolje informirale o zbrinjavanju otpada u svojim salonima, predstavnici tvrtke Kemis Termoclean d.o.o. koji se bave odvozom otpada, prezentirali su frizerima i kozmetičarima usluge svoje tvrtke, pojasnili način zbrinjavanja otpada, dokumentaciju koju treba voditi, kako treba obilježiti spremnike, u koju grupu spadaju i sve potrebno vezano za zbrinjavanje i odvoz otpada u njihovim djelatnostima.

Predsjednica Ceha frizera i kozmetičara Sanja Ravenšačak nakon prezentacije o otpadu u nastavku sjednice, svoje članice obavijestila je i pružila informacije o predstojećim sajmovima i seminarima, COSMOPROF u Bologni, Hairstyle News u Zagrebu, međunarodnom sajmu „DODIR PARIZA“ u Beogradu, natjecanju kozmetičara Zlatni ruž na Zagrebačkom Velesajmu u sklopu Zagrebačkog obrtničkog sajma koji će se održati od 21. do 24.04. 2016. godine na koji se mogu prijaviti svi zainteresirani frizeri i kozmetičari, zatim show Patricka Camerona u Hypo Centru u Zagrebu početkom svibnja, stručni seminar DIKSON u Milanu te manifestacija Etno frizure svijeta u Vinkovcima u sklopu državne smotre folklora Vinkovačke jesni od 16. do 18.09.2016. godine.
U vrlo konstruktivnom tonu, uz puno aktualnih i zajedničkih tema povod je nastavku suradnje i u budućnosti uz mogućnost povezivanja jaskanskih s frizerima i kozmetičarima Karlovačke županije, zaključile su na kraju sastanka u dobroj namjeri i sa željom daljnjeg razvoja prijateljskih i gospodarskih međusobnih odnosa dvaju udruženja i njihovih obrtnika.
Monika Čunko

TAGOVI | Udruženje obrtnika Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!