Crveni tepih za jaskanske šape

14.01.2019. Revija šapa u sklopu Adventa u Jaski okupila je brojne ljubitelje pasa i njihove ljubimce koji su se natjecali za titulu Miss i Mistera jaskanskih šapa

Manifestacija revijalnog tona obilježila je kraj jaskanskog adventa, a na reviji je dvadeset i troje vlasnika ponosno predstavilo svoje ljubimce te uvježbane trikove koji su pritom razdragali i nasmijali brojnu publiku.

Na reviji je biran Mister i Misica simpatičnosti te njihove pratilje, a vrijedne nagrade pripremila je jaskanska "Teta Šišalica", gospođa Željka Nemec, koja je ujedno i vlasnica Zara smještaj & salon za šišanje i njegu pasa. 

Mister pseće simpatičnosti jaskanske šape je Diego pasmine Njemački špic, vlasnice Mateje Ivančić,  dok je za Missicu izabran Sibirski haski pod imenom Bella, vlasnika Luke Braje. 

Prva pratilja simpatičnosti je malena mješanka Brita, vlasnice Sene Klanjčić, a prvi pratitelj simpatičnosti Doberman Argon, vlasnice Aline Petrović Dedić.  

Manifestaciju je podržala i Veterinarska stanica Jastrebarsko koja je omogućila savjetovalište za vlasnike ljubimaca te ovom prilikom javnosti ponudila i mogućnost udomljavanja napuštenih pasa.

I.B.

TAGOVI | TZG Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!