Damir Hrdas postaje član SDP-a

21.02.2020. Klubu SDP-a u Skupštini Zagrebačke županije pridružio se županijski zastupnik Damir Hrdas, koji je ujedno potpisao pristupnicu za ulazak u SDP

Hrdas je bio dio tima pobjedničke koalicije koja je na izborima 2017. godine osvojila izvršnu vlast i većinu u Skupštini Zagrebačke županije, a predstavljao je stranku Laburisti Hrvatske čiji je bio višegodišnji predsjednik podružnice Zagrebačke županije.
-Svoj rad i zalaganje za boljitak Zagrebačke županije želim nastaviti kroz SDP, jer smo uostalom i zajednički nastupili na izborima i radili na programu razvoja Zagrebačke županije. Smatram da je SDP unatoč političkoj trgovini HDZ-a i HNS-a kojim je došlo do promjene odnosa u skupštini Zagrebačke županije, ostao dosljedan u svojim ciljevima i kontinuirano radi na unaprjeđenju života građana u Zagrebačkoj županiji. S kolegama iz SDP-a sam cijelo ovo vrijeme odlično surađivao i drago mi je da sada to mogu nastaviti i na formalan način“ – izjavio je Damir Hrdas.
-SDP predano radi na projektima i programima jačanja kvalitete života građana u Zagrebačkoj županiji i zato ne čudi da kolege iz Skupštine koji dijele naš angažman i vrijednosti žele biti dio tog tima, komentirao Mihael Zmajlović, predsjednik Županijskog SDP-a i saborski zastupnik.
Dolazak Damira Hrdasa u redove SDP-a pozdravio je i predsjednik županijske organizacije SDP-a i saborski zastupnik Mihael Zmajlović: „SDP predano radi u Zagrebačkoj županiji. Bez obzira na okolnosti trgovine koja je postala dio političke svakodnevnice, mi u SDP-u se zalažemo za ciljeve i program koji smo predstavili tijekom izbora i borimo se za bolji život gradova i općina unutar Zagrebačke županije. Ljudi prepoznaju iskren rad i pristup politici koju SDP zagovara i provodi pa ne čudi da SDP dobiva najveću podršku u posljednjih nekoliko izbornih ciklusa i u kontinuiranom je rastu. Drago mi je da nam pristupaju i novi članovi i u tom smislu pozdravljam i dolazak Damira Hrdasa, kolege s kojim smo odlično i dosad surađivali. Na prošlim smo izborima pokazali rezultat i uvjeren sam da ćemo na sljedećim izborima vratiti ono što nam je ukradeno te zaustaviti ovu agoniju nečinjena i sitnog pogodovanja koju HDZ trenutno provodi u Zagrebačkoj županiji.“

SDPZŽ

TAGOVI | SDP Zagrebačke županije

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!