Dan otvorenih vrata DVD-a Jastrebarsko

26.06.2018. Dobrovoljno vatrogasno društvo Jastrebarsko i ove godine će prezentirati svoj rad građanima na Danu otvorenih vrata u nedjelju 1. srpnja u perivoju dvorca Erdödy


Ove godine se projekt provodi u suradnji s Centrom za kulturu Jastrebarsko te će se Dan otvorenih vrata DVD-a Jastrebarsko održati u nedjelju 1.7.2018. u Perivoju dvorca Erdődy u sklopu dugogodišnjeg projekta Centra za kulturu „Ljeto u Jaski“.
U nedjelju će se svi zainteresirani građani moći pobliže upoznati s vatrogastvom, a jaskanski vatrogasci su pripremili aktivnosti za one najmlađe, ali i za sve ostale građane. Tako će najmlađi građani moći na jedan dan postati pravi vatrogasci i sudjelovati u gašenju drvene kućice, rušenju meta s vatrogasnom brentačom, ali moći će se i voziti Speleo-alpinističkom žičarom za spašavanje. Vatrogasna oprema, sprave i vozila bit će izloženi i dostupni za razgledavanje. Za nešto starije pripremljene su aktivnosti u spasilačkom čamcu u jezeru perivoja Erdődy, a izvest će se i demonstracijske vatrogasne vježbe spašavanja unesrećenih osoba u prometnim nesrećama i požara ulja u kuhinji.

Pozivamo sve građane da nam se pridruže u Perivoju dvorca Erdödy od 10 do 18 sati, pogledaju vatrogasne vježbe, upoznaju se s vatrogastvom, ali i da svojim dolaskom podrže rad jaskanskih vatrogasaca.
DVDJ

TAGOVI | DVD Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!