Dan otvorenih vrata u Country Clubu

14.02.2019. Nedavno otvoreni Country Club, novi i ekskluzivno uređen prostor za wellness, odmor i razne radionice i druženja, na obnovljenom rustikalnom imanju u Hrastju Plešivičkom, poziva vas na Dan otvorenih vrata 1. ožujka 2019. od 16 do 20 sati

U duhu nadolazećeg proljeća kada se priroda budi i kada bismo se i mi trebali probuditi iz zimskog sna, otvoreni poziv na druženje u Country Clubu i upoznavanje s toplim domaćinima dolazi u pravi tren.

Ako se još niste odlučili na masažu ili odmor u wellnesu i opuštanje u sauni, Dan otvorenih vrata u Country Clubu prilika je da upoznate voditeljicu Kristinu Ladišić koja će vam dati vrijedne savjete i prijedlog koji tretman odabrati za sebe. Vaš domaćin bit će i gospođa Mirjana Biščević koja je kroz višegodišnje iskustvo u raznim tehnikama holističke medicine, već mnogima pomogla da unaprijede svoju kvalitetu života. Saznajte kako i vama može pomoći.


Country Club je uređen u tradicionalnom etno stilu, s prostorom za razne vrste masaža, wellness terapijske paketa, duhovni coaching, radionice i predavanja i razne oblike druženja u opuštenoj atmosferi na preko 200m2. Tijekom ugodna druženja moći ćete se u potpunosti upoznati s mogućnostima i programima rada Cluba.
Tražite li svoje malo utočište za bijeg od svakodnevice i opuštanje od stresa, pozivamo vas da dođete na Dan otvorenih vrata Country Cluba.

Rezervirajte stoga petak, 1. ožujka od 16 do 20 h za opušteno druženje u ekskluzivnom, a istodobno pristupačnom i opuštajućem prostoru Country Cluba u Hrastju Plešivičkom.

Cjelokupnu ponudu i dodatne informacije o Country Clubu potražite na njihovim službenim web stranicama www.countryclub.com.hr ili na Facebook stranici Country Club CC. Za više informacija pišite na: countryclubjaska@gmail.com
Za goste Country Cluba parking je osiguran ispred Vinarije Kolarić.

H.B.

TAGOVI | Country Club

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!