DANI TEHNIČKE ISPRAVNOSTI MOTOCIKALA 2019.

22.04.2019. Od 23. do 27. travnja u svim stanicama za tehnički pregled organizira se preventivno-sigurnosna akcija "Dani tehničke ispravnosti motocikla 2019"

U organizaciji Hrvatskog autokluba, Centra za vozila Hrvatske i Nacionalnog programa sigurnosti prometa na cestama, u razdoblju od 23. do 27. travnja 2019. godine (od utorka do subote), u svim stanicama za tehnički pregled u RH organiziraju preventivno – sigurnosnu akciju nadzora tehničke ispravnosti motocikala pod nazivom ’’Dani tehničke ispravnosti motocikala 2019’’.
Cilj akcije je povećanje stupnja tehničke ispravnosti vozila i poticanje što većeg broja vozača da vlastito vozilo preventivno podvrgnu kontroli ispravnosti te na taj način otklone mogućnost događanja prometne nesreće uvjetovane tehničkom neispravnošću vozila, a kroz savjetodavnu i tehničku pomoć od strane stručnog osoblja ukazivati ce se na značaj uklanjanja neispravnosti na vozilu.
Tijekom akcije vozači DRAGOVOLJNO mogu dovesti svoje motocikle i mopede kao i ostala vozila L kategorije, u bilo koju stanicu za tehnički pregled vozila gdje će se BESPLATNO pregledati tehnička ispravnost motocikla ili mopeda.

TAGOVI | PP Jastrebarsko | Stanica za tehnički pregled vozila

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!