Denis Kolinger i Hrvoje Majcunić na prijemu kod gradonačelnika

09.06.2017. Hrvatskog seniorskog nogometnog reprezentativca, Denisa Kolingera, i kadetskog košarkaškog prvaka Europe, Hrvoja Majcunića, jučer je u svom uredu primio gradonačelnik Jastrebarskog, Zvonimir Novosel

Tradicionalni prijemi uspješnih Jaskanki i Jaskanaca nastavljaju se i dalje. U četvrtak 8. lipnja gradonačelnik Jastrebarskog, Zvonimir Novosel, i njegov zamjenik, Stipe Bučar, ovog su puta organizirali prijem za dvoje mladih i uspješnih jaskanskih sportaša, Denisa Kolingera i Hrvoja Majcunića.
Naime, u nedjelju 28. svibnja u dresu Vatrenih, protiv Meksika u Los Angelesu, nastupio je Denis Kolinger, mladi stoper Lokomotive, dijete NK Jaske, koji je tako postao prvi Jaskanac koji je zaigrao za seniorsku reprezentaciju Hrvatske. Denis je nastupao za mlađe kategorije Jaske od 2000. do 2008. godine, kada prelazi u NK Zagreb u kojem nastupa sve do prošle godine, kada u ljeto prelazi u redove Lokomotive. Nastupao je i za hrvatsku mladu reprezentaciju, a upornim radom sada je došao i do seniorskog dresa Vatrenih.

Krajem mjeseca svibnja, kadeti Cibone, igrači rođeni 2002. godine i kasnije, u litavskom Klaipedu zasjeli su na tron Europe, a u najboljoj momčadi EYBL lige svoje mjesto našao je i mladi Jaskanac Hrvoje Majcunić. U finalu lige Cibosi su odličnom igrom svladali vršnjake iz slovenskog Grosuplja (74-55). U najboljoj momčadi lige svoje mjesto pronašlo je još jedno dijete Jaske, mladi Jaskanac Hrvoje Majcunić, kojemu je ovo nagrada za odricanje i uložen trud, a priznanje i poticaj za budućnost uspješne karijere vrhunskog sportaša.  

Uz čestitke, pohvale i podršku koju su ovim mladim sportašima uputili gradonačelnik i njegov zamjenik, Denisu i Hrvoju možemo još samo zaželjeti puno uspjeha u budućnosti.
I.B.

TAGOVI | Grad Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!