Dođite na Gestu

24.01.2017. Učenici Srednje škole Jastrebarsko pripremaju novo izdanje GESTA-e u ponedjeljak 30. siječnja

Ovogodišnja sedma po redu GESTA održat će se u ponedjeljak 20. siječnja u Domu kulture Jastrebarsko s početkom u 18 sati. Stručni žiri će proglasiti najbolju predstavu, a dodjeljivat će se nagrade i za najboljeg glumca, plesača, glazbenika, kostimografiju i scenografiju te multitalent.
Teme kratkominutnih predstava su "Potraga", "Knjiga" i "Internet". Manifestacija će proteći u znaku tvornice, a u stankama će publiku zabavljati školski bend "Kruh".
Podsjetimo, šesta GESTA održala se u prepunom Domu kulture Jastrebarsko, gdje su publika i stručni žiri uživali u glumi, pjesmi i plesu, a učenici su im kroz devet predstava izveli svoje viđenje zadanih tema. Voditeljica projekta prof. Barbara Baždarić istaknula je kako se ponosi svojim učenicima koji iz godine u godinu pokazuju svoje talente i savladaju mnoge teške i ozbiljnije teme predstava.
GESTA Srednje škole Jastrebarsko je 2014. godine proglašena najboljim projektom u Hrvatskoj u kategoriji kreativni i inovativni edukacijski program prema ocjeni udruge MRAK – Mreže za razvoj i kreativnost.
Vidimo se u ponedjeljak 30. siječnja na sedmoj GESTA-i!
E.M.

TAGOVI | Srednja škola Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!