Donacija slikovnice "Priča o Jastrebu"

02.10.2017. U organizaciji Turističke zajednice grada Jastrebarskog, danas je u Dječjem vrtiću Radost, pred mnogobrojnim i veselim mališanima, upriličena donacija slikovnice ’Priča o Jastrebu’


Podsjećamo, slikovnica je djelo autorice Daniele Bobinski , a kroz slikovnicu djeca imaju priliku bolje upoznati povijest našeg grada. Upravo zbog toga, Turistička zajednica grada Jastrebarskog, kao izdavač slikovnice, odlučila je donirati slikovnice kako bi ju što veći broj djece imao priliku pročitati i upoznati Jasku dok su njome hodali plemići i plemkinje, a nad jezerom kružili jastrebovi.

Također, slikovnice su prošli vikend donirane i Društvu Naša djeca Jastrebarsko za vrijeme održavanja Dječjeg foruma, a u skorije vrijeme planira se donacija Osnovnoj školi Ljubo Babić te Gradskoj knjižnici i čitaonici Jastrebarsko.

Na promociji ove hvalevrijedne slikovnice naglašeno je da ona nije samo priča za djecu, već i priča za sve ljude, priča koja vječno ostaje u obliku suvenira i koja prezentira naš grad na najbolji mogući način.
Vjerujemo da će ova donacija pridonijeti što većem korištenju slikovnice u radu s djecom koja će na ovaj način lakše doći u doticaj sa jaskanskom poviješću.
Martina Lukić

TAGOVI | Turistička zajednica Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!