Drugi sokolarski susret u Jastrebarskom

16.11.2016. U organizaciji Lovačkog saveza Zagrebačke županije 13. studenog održan je "2.međunarodni sokolarski susret" u sklopu proslave Dana grada Jastrebarskog

Susret su otvorili zamjenik gradonačelnika Stipe Bučar i predsjednik Lovačkog saveza Zagrebačke županije Marinko Šebečić koji je naglasio da nije slučajno da se sokolarski susreti održavaju u Jastrebarskom jer je naš grad dobio ime upravo po jastrebarima.

Sokolarskom susretu je prisustvovalo 14 sokolarki i sokolara. Natjecali su se i eminentni sokolari svjetskog ugleda Hari Herak i Marijan Božinović. Lovilo se u lovištima kojima gospodare LD "Kuna’" Cvetković i HLD "Jastreb" Jastrebarsko. Samim lovom je rukovodio lovno-kinološki sudac i sokolar Stjepan Kenig.

Po završetku manifestacije zamjenik gradonačelnika Stipe Bučar uručio je sokolaru Hari Heraku pehar za "najbolji let" u ime gradonačelnika i Grada Jastrebarskog te organizatora, a uz pomoć predsjednika i tajnika LS Zagrebačke županije podijelio je priznanja i zahvalnice sokolarima.

Pokrovitelji ove vrijedne manifestacije međunarodnog karaktera bili su Grad Jastrebarsko i Hrvatski lovački savez.
L.S.Z.Ž.

TAGOVI | Lovački savez Zagrebačke županije

Marketing

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!