Druženje mostovaca u Jastrebarskom

10.03.2018. Na obiteljskom gospodarstvu Kolarić sinoć su se na neformalnom druženju okupili članovi županijske organizacije Mosta nezavisnih lista

Most nezavisnih lista postigao je dobre rezultate na posljednjim lokalnim izborima u Zagrebačkoj županiji. Najbolji rezultat imali su u općini Gradec koju vodi mostovka Ljubica Ambrušec, bivša saborska zastupnica i sadašnja potpredsjednica županijske skupštine Zagrebačke županije gdje Most ima 4 vijećnika.

 I u Gradskom vijeću Jastrebarsko Most  ima vijećnika, Romana Rodića, koji je i bio domaćin sinoćnjeg susreta u našem gradu.  Druženje je bilo planirano još za jesen prošle godine nakon lokalnih izbora, ali smo se tek sada uspjeli okupiti, rekao nam je Jaskanac  Roman Rodić koji je bio i kandidat za gradonačelnika Jastrebarskog na prošlim izborima.

- Zadovoljni smo rezultatima na prošlim izborima obzirom da smo relativno mlada i nova politička stranka u Hrvatskoj. U Zagrebačkoj županiji bili smo donedavno dio vladajuće koalicije, ali zbog hadezeove vijećničke trgovine sada smo opozicija, rekla nam je predsjednica županijske organizacije Mosta Ljubica Ambrušec, koja je uvjerena da će Most na idućim izborima ostvariti još bolje rezultate. Ovo druženje poslužit će nam da se bolje upoznamo i razmijenimo iskustva u političkom djelovanju u svojim sredinama, a koristim ovu priliku da našoj Gordani Brcković čestitamo na prinovi u obitelji, dodala je gospođa Ambrušec.

I.K.

TAGOVI | MOST

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!