Fašnik u Jaski-obavijest za skupine

17.01.2018. Turistička zajednica grada Jastrebarskog i ove godine organizira manifestaciju Fašnik u Jaski

Zabavni program za djecu i odrasle održati će se u nedjelju, 11. veljače na Strossmayerovom trgu. Fašnička povorka krenuti će u 14.00 sati od nekadašnjeg hotela Jaska pa sve do Strossmayerovog trga. U Fašničkoj povorci sudjelovati će i mali i veliki Jaskanci. Na Štrosu će biti organiziran dječji animacijski program, a program za odrasle voditi će uvijek prisutni Šojka i Škanjac te legendarni likovi popularne serije Gruntovčani – Dudek, Regica, Cinober i Presvetli.
Za nezaboravan provod još samo nedostaju najbolje fašničke grupe i udruge te se stoga pozivaju sve zainteresirane skupine da se prijave za sudjelovanje u ovogodišnjem Fašniku. Svim prijavljenim odraslim skupinama Turistička zajednica grada Jastrebarskog osigurava novčanu pomoć za pripremu maski, uz uvjet da su maske nove i dosad ne prezentirane na Fašniku u Jaski. Novčana pomoć ovisit će o broju prijavljenih skupina. Najbolja i najkreativnija skupina biti će nagrađena novčanom nagradom u iznosu od 10.000,00 kn.
Također, pozivamo i jaskanske osnovnoškolce da se priključe fašničkoj povorci i obogate je svojim kreacijama!
Prijave skupina za Fašnik primaju se u turističkom uredu (Vladka Mačeka 1) ili na broj telefona 6727940 ili na e-mail: info@tzgj.hr sve do četvrtka, 08. veljače, a prijavnica se može preuzeti na web stranici Turističke zajednice.
Martina Lukić

TAGOVI | TZG Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!