Fašnik u Jaski-obavijest za skupine

11.02.2019. Turistička zajednica i ove godine organizira manifestaciju Fašnik u Jaski i poziva sve zainteresirane skupine da se prijave do četvrtka 1. ožujka

Zabavni program za djecu i odrasle održati će se u nedjelju, 3. ožujka na Strossmayerovom trgu. Fašnička povorka krenuti će u 14.00 sati od nekadašnjeg hotela Jaska pa sve do Strossmayerovog trga. U Fašničkoj povorci sudjelovati će mali i veliki Jaskanci.
Na Štrosu će biti organiziran dječji animacijski program, a program za odrasle voditi će uvijek prisutni Šojka i Škanjac te voditelj.
Za nezaboravan provod još samo nedostaju najbolje fašničke grupe i udruge te se stoga pozivaju sve zainteresirane skupine da se prijave za sudjelovanje u ovogodišnjem Fašniku. Svim prijavljenim odraslim skupinama Turistička zajednica grada Jastrebarskog osigurava novčanu pomoć za pripremu maski, uz uvjet da su maske nove i dosad ne prezentirane na Fašniku u Jaski. Novčana pomoć ovisit će o broju prijavljenih skupina. Najbolja i najkreativnija skupina biti će nagrađena novčanom nagradom u iznosu od 2.500,00 kn.
Također, pozivamo i jaskanske osnovnoškolce i srednjoškolce da se priključe fašničkoj povorci i obogate je svojim kreacijama!
Prijave skupina za Fašnik primaju se u turističkom uredu (Vladka Mačeka 1) ili na broj telefona 6727940 ili na e-mail: info@tzgj.hr sve do četvrtka, 01. ožujka, a prijavnica se može preuzeti na web stranici Turističke zajednice.
Petra Masnec

TAGOVI | TZG Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!