Garantirani polazak autobusa iz Karlovca i Jaske

15.01.2019. Hrvatska udruga ljubitelja skijanja organizira odlazak 26. siječnja s polaskom iz Jaske i Karlovca na 4. HULJS jednodnevni "SKI & SNOWBOARD FESTIVALU U NASSFELDU"


Kotizacija za autobus iznosi 200,00 kn, ski pass za odrasle je 31,00 EUR dok je za djecu 15,50 EUR.
Sve informacije o prijavi i ostalim detaljima možete vidjeti na linku https://www.huljs.hr/huljs-festival-jedan-dan, ili možete kontaktirati našeg povjerenika na broj mobitela 098 232 482.
Osim uobičajenog skijaškog dana, ovog puta na ski festivalu održati će se i uzbudljiva utrka „HULJS GoPro paralelni veleslalom". U ovoj utrci nemate pravo na pogrešku jer u stazi do vas drugi natjecatelj/ica samo čeka priliku da bude bolji od vas. Ulazak u cilju s rukama u zraku neopisiv je osjećaj slatkoće pobjede. Nagrade naših sponzora, pehar i prijelazni pehar osigurali smo i vjerujemo oduševiti će vas! Prijava na utrku nije obvezna već svatko po želji, a broj natjecatelja/ica ograničen je na 64.

MAH Sport je pripremio ogromnu flotu od 30 do 40 pari Völkl svježe nabrušenih testnih skija kako bi vi pronašli adekvatnu skiju za sebe i uživali u njima.
Pavillon Après-Ski Bar domaćin je proglašenja najboljih natjecatelja i natjecateljica veleslalomaša skijaša i snowabordera i HULJS Apres ski partya, a za muziku je zadužen DJ Juky koji je s nama bio na 1. festivalu!
HULJS škola skijanja ide dalje. Naši učitelji biti će na raspolaganju za napredak u vašoj tehnici skijanja na srednjoj i naprednoj razini te naravno učitelji za početnike koji nikad nisu stali na skije. Još danas se možete prijaviti u školu skijanja.
Veselimo se zajedničkom druženju i nezaboravnom danu u prekrasnom
Nassfeldu. Vaš HULJS
Goran Šojat

TAGOVI | HULJS

Marketing

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!