Gradonačelnik obišao groblja uoči blagdana Svih svetih

30.10.2017. Gradonačelnik grada Jastrebarskog, Zvonimir Novosel, i njegovi zamjenici, Domagoj Šlat i Stipe Bučar, uoči blagdana Svih svetih položili vijence i zapalili svijeće na svim grobljima na području grada Jastrebarskog

Osim groblja na području našega grada obišli su i  groblje u Draganiću, kako bi odali počast svima onima koji više nisu s nama, kao i poginulim hrvatskim braniteljima. Obilasku groblja te polaganju vijenaca prisustvovali su i članovi Gradskog vijeća, direktori gradskih tvrtki te predstavnici mjesnih odbora i gradskih četvrti.

Podsjetimo, djelatnici gradske tvrtke Groblja Jastrebarsko d.o.o. vode brigu o dvanaest mjesnih groblja (Cvetković, Domagović, Volavje, Petrovina, Sveta Jana, Plešivica, Desinec, Stankovo, Pavlovčani, Slavetić, Gornja Kupčina, Dragovanščak) te o gradskom groblju Jastrebarsko, a uoči blagdana Svih svetih sva jaskanska groblja i počivališta naših najmilijih primjereno su uređena, na čemu su zadovoljstvo iskazali predstavnici mjesnih odbora koji su prisustvovali današnjem obilasku.

U spomen svim poginulim hrvatskim braniteljima svijeće su upaljene kod Spomen – obilježja nevinoj patnji hrvatskih žrtava svih ratova.
I.B.

TAGOVI | Grad Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!