Gradonačelnik posjetio malenog Ivana Haramiju

08.11.2018. Elenu i Kristijana Haramija iz Prilipja na Plešivici, koji su podnijeli ovogodišnji 100. po redu zahtjev za pomoć za novorođeno dijete danas je posjetio gradonačelnik Zvonimir Novosel sa svojim suradnicima

 Stoti ovogodišnji zahtjev za priznavanje prava na pomoć za opremu novorođenog djeteta, početkom mjeseca listopada, Gradu Jastrebarskom podnijeli su Elena i Kristijan, ponosni roditelji malenog Ivana Haramija, pa su ih tom prigodom tradicionalno uz čestitke, lijepe želje i prigodne poklone posjetili gradonačelnik Zvonimir Novosel i njegovi suradnici.

’’Projekti ulaganja u mališane uvijek će biti prioritet Grada Jastrebarskog, a tradicionalni posjet je samo mali znak pažnje i podrška roditeljima. Od 2003. godine iz Proračuna je u svrhu pomoći za opremu novorođenog djeteta isplaćeno oko 6,2 milijuna kuna. Ulaganje u djecu je ulaganje u budućnost“, rekao je, prilikom posjeta, gradonačelnik grada Jastrebarskog, Zvonimir Novosel.

Naime, gradonačelnik Jastrebarskog i njegovi suradnici, u četvrtak 8. studenog 2018. posjetili su roditelje Elenu i Kristijana Haramija koji su podnijeli ovogodišnji 100. po redu zahtjev za pomoć za novorođeno dijete. Njihov sin Ivan rođen je 28. rujna 2018. i druga je prinova u mladoj obitelji iz jaskanskog naselja Prilipje. Gradonačelniku i njegovim zamjenicima na posjeti su se zahvalili roditelji Haramija, a uz najljepše želje, mališani Ivan i njegova 4 godine starija seka Mia od Gradonačelnika su dobili prigodne poklone. 

’’Obradovao nas je posjet Gradonačelnika. Zahvaljujemo na darovima i lijepo je znati da se Grad brine o svojim najmlađim građanima’’, rekao je Ivanov tata, Kristijan Haramija.

I.B.

TAGOVI | Grad Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!