Gradonačelnik posjetio malenu Ivu Rožić

25.10.2019. Stoti ovogodišnji zahtjev za priznavanje prava na pomoć za opremu novorođenog djeteta, početkom mjeseca listopada podnijeli su Slađana i Ivan, ponosni roditelji malene Ive Rožić

-Ovo je lijepa i slatka tradicija kojom roditeljima, uz podršku, dajemo do znanja da vodimo brigu o našim najmlađim sugrađanima. Od 2003. iz Proračuna je u svrhu pomoći za opremu novorođenog djeteta isplaćeno oko 6,7 milijuna kuna za oko 2 300 podnesenih zahtjeva. Ulaganje u djecu je ulaganje u budućnost!“, rekao je, prilikom posjeta, gradonačelnik grada Jastrebarskog, Zvonimir Novosel.

Naime, gradonačelnik Jastrebarskog i njegovi suradnici, u petak 25. listopada 2019. posjetili su roditelje Slađanu i Ivana Rožić, a koji su podnijeli ovogodišnji 100. po redu zahtjev za pomoć za novorođeno dijete. Njihova kćer Iva rođena je 19. rujna 2019. i treće je dijete u obitelji iz jaskanskog naselja Prodin Dol. Gradonačelniku i njegovim zamjenicima na posjeti su se zahvalili roditelji Rožić, a uz najljepše želje, malena Iva od gradonačelnika je dobila slatke i prigodne poklone. "Zahvaljujemo Gradonačelniku na posjeti i darovima. Lijepo je znati da Grad brine o svojim najmlađim građanima’’, poručili su roditelji Rožić.
Grad Jastrebarsko u ovoj je godini, dosada, zaprimio oko 110 zahtjeva za opremu za pomoć novorođenog djeteta.

I.B.

TAGOVI | Grad Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!