Gradonačelnik primio mlade sportaše

15.02.2018. Sjajnu momčad mlađih pionira NK Jaske danas je u gradskoj vijećnici primio gradonačelnik Zvonimir Novosel

Jaskina U-13 generacija, ove je zime postigla sjajne uspjehe na brojnim turnirima od kojih su skoro svi bili međunarodnog karaktera. Naime, četrnaest mladih igrača Nogometnog kluba Jaska i jedan član Nogometnog kluba Zagreb, pod vodstvom Petra Bradvića, Gorana Obradovića, Dražena Brakusa i Zorana Magđinskog osvojili su 1. mjesto na izuzetno jakom turniru "II KID´S TROPHY 2017" održanom na Zagrebačkom velesajmu. Tom prilikom  Domagoj Brakus proglašen je najboljim igračem turnira. 

Na turniru u Pisarovini  Fran Stunja  proglašen je najboljim igračem, a Josip Obradović bio je najbolji strijelac turnira.  Uz naslov prvaka u Rugvici, titule najboljih ponijeli su Emanuel Gornik i golman Eugen Ciban. Drugo mjesto osvojili su na turniru u Sloveniji (Dravograd), zatim u Slovenskim konjicama gdje je Eugen Ciban ponovno proglašen najboljim golmanom, pa i u Dugom Selu gdje su u finalu izgubili od ekipe „Promotion play“ za koju su nastupili igrači NK Dinamo Zagreb i Lokomotive. Mladi talentirani Jaskanci borili su se još i na turnirima u Sarajevu, Prelogu i Delnicama gdje su ispali u samoj završnici. 

S obzirom na to da su skoro svi turniri bili međunarodnog karaktera gdje su zaigrale brojne prvoligaške ekipe, izuzetno smo ponosni na rezultat kojeg su naši nogometaši postigli, poručili su voditelji, koji su ovim putem zahvalili i na podršci.

Na rezultatima mladim je Jastrebovima, ali i njihovim voditeljima i roditeljima, čestitao i gradonačelnik Jastrebarskog, Zvonimir Novosel koji je ove sjajne nogometaše „izazvao“ na malonogometni dvoboj, koji će se održati u ponedjeljak 26. veljače u 20 sati, u dvorani Srednje škole Jastrebarsko. Čestitkama se pridružio i zamjenik gradonačelnika, Domagoj Šlat, koji je ujedno i predsjednik Sportske zajednice grada Jastrebarskog iz čijeg je Proračuna sufinanciran dio troškove prijevoza malonogometaša do Sarajeva, istaknuvši pritom da je ovo još samo jedan primjer kako kvalitetan rad uvijek bude i nagrađen te da će Sportska zajednica i dalje pružati podršku projektima poput ovog.

Za U-13 jaskansku ekipu nastupali su: Domagoj Brakus, Fran i Jan Stunja, Lukas Magđinski, Josip Obradović, Borna Grdiša, Matija Majkić, Matia Šerić, Leon Požega, Leon Vučina, Gabriel Horvatić, David Božić, Emanuel Gornik, Eugen Ciban i Fran Matulin.

I.B.

TAGOVI | NK Jaska

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!