Gradonačelnik svojim sugrađankama poklanjao jaglace za Dan žena

08.03.2021. Jaskanski SDP danas je tradicionalno obilježio Međunarodni dan žena prigodnom podjelom jaglaca

Dan žena obilježava se u Jaski svake godine kao podsjetnik na sva dostignuća žena u svim područjima života, ali i na povijesnu borbu žena za ravnopravniji položaj u društvu. Ovom simboličnom gestom članice i članovi SDP-a Jastrebarsko žele pokazati kako se zalažu za ravnopravan položaj žena u našem društvu i gradu.
Na Štrossmayerovom trgu s Jaskankama danas poslije podne družili su se predsjednik SDP-a i jaskanski gradonačelnik Zvonimir Novosel, i njegov zamjenik Domagoj Šlat.

-Čestitam Međunarodni dan žena svim svojim sugrađankama sa željom da ne samo taj već i svi ostali budu dani u kojima će se potvrditi i cijeniti važnost njihove uloge u životima svakoga od nas. Ljubav, potpora i trud koje ulažu kao majke, bake, kćeri, supruge, sestre, prijateljice, poslovne žene i suradnice nemjerljivi su i stoga zaslužuju punu afirmaciju i ravnopravnost u svim segmentima i na svim razinama. Žene su one koje obogaćuju i uljepšavaju svijet u kojem živimo, rekao je ovom prilikom gradonačelnik Novosel.

I.K.

TAGOVI | GO SDP Jastrebarsko | Zvonimir Novosel

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!