Gradonačelnik ugostio Hrvoja Majcunića

28.08.2018. Povodom senzacionalnog rezultata kadetske hrvatske košarkaške reprezentacije gradonačelnik Jastrebarskog Zvonimir Novosel ugostio je zlatnog Jaskanca, Hrvoja Majcunića

Na nedavnom Europskom prvenstvu u košarci za kadete naša izabrana vrsta okitila se zlatom nakon pobjede 71:70 protiv Španjolske. Dijelom te sjajne europske priče bio je i Jaskanac Hrvoje Majcunić koji je u svoj grad tako donio novo europsko odličje. Bio je to i povod današnjeg susreta s gradonačelnikom Zvonimirom Novoselom i njegovim zamjenikom Stipom Bučarom, koji su željeli još jednom odati priznanje mladome Majcuniću, ali i njegovu ocu, koji ima itekako važno mjesto u njegovoj dosadašnjoj karijeri.

-To je moje najveće postignuće do sada. Finale je bilo jako neizvjesno, rekli bi neki „na nož“, no srećom uspjeli smo na kraju izaći kao pobjednici, rekao je Hrvoje, kojeg očekuju novi izazovi s Cibonom, čiji dres trenutno nosi.

Kako je istaknuo gradonačelnik Zvonimir Novosel, Hrvoje je još jedan primjer mladog i uspješnog sportaša, koji je prve košarkaške korake napravio upravo u Jaski.
-Hrvoje je još jedan u nizu Jaskanaca na kojeg svi možemo biti ponosni. On je dijete jaskanskoga sporta kojem u budućnosti želim još puno uspjeha, jer pred njim je još puno lijepih i velikih stvari. Hrvoje je pokazao kako se uz rad i odricanje, te pomoć obitelj može doći jako daleko, rekao je Novosel koji je uz čestitke uručio Majcuniću "Priznanje gradonačelnika" za posebna sportska dostignuća uz prigodan poklon!

Za obitelj Majcunić ovo nije prva reprezentativna medalja, jer stariji brat Ivan u svojoj kolekciji ima dvije medalje: broncu s Europskog prvenstva, te srebro sa Svjetskog prvenstava, kada ih je u finalu tek nakon produžetaka zaustavila reprezentacija SAD-a.

I.B.

TAGOVI | Grad Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!