Gradska organizacija SDP Jastrebarsko raspisala unutarstranačke izbore

25.10.2017. Gradski odbor gradske organizacije SDP Jastrebarsko na svojoj je 19. sjednici održanoj u utorak 24. listopada raspisao je unutarstranačke izbore

Na skorašnjim će se unutarstranačkim izborima tako birati novi predsjednik, dva potpredsjednika, ali i predsjedništvo (4 člana) te gradski odbor (17 članova). Pravo kandidature za sve funkcije i stranačka tijela imaju svi članovi gradske organizacije SDP Jastrebarsko koji zaključno do 01. studenog 2017. godine podnesu vlastitu kandidaturu.
Nakon toga, o novom će vodstvu jaskanski socijaldemokrati odlučivati na izbornoj konvenciji koja će se održati 1. prosinca 2017. godine i na kojoj će svaki član imati pravo glasa.
-Pozivam sve zainteresirane članice i članove da vlastite kandidature podnesu u propisanom roku i da po eventualnom izboru doprinesu daljnjem jačanju i razvoju naše organizacije, ali i socijaldemokracije općenito! Naša organizacija kroz svoj je dosadašnji rad dokazala da je otvorena za promjene, a samim time i za nove ljude koji će svojom energijom i idejama doprinijeti postizanju zajedničkih ciljeva, rekao nam je Zvonimir Novosel, predsjednik gradske organizacije SDP Jastrebarsko.
Kandidature je moguće predati svakim danom u gradskoj organizaciji SDP Jastrebarsko, odnosno kontaktiranjem tajnika organizacije na broj 099 233 0 661 ili email: tajnik.sdp.jastrebarsko@gmail.com.
SDP

TAGOVI | GO SDP Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!