Grbin uvjerljivo pobijedio u Jaski

26.09.2020. Članice i članovi SDP-a danas su između pet kandidata birali nasljednika Davora Bernardića. U našem gradu uvjerljivo je pobijedio Peđa Grbin s 92 dobivena glasa, a Kolar, Ostojić i Mirela Ahmetović dobili su samo po dva glasa


Na 286 izbornih mjesta u šest SDP-ovih područnih jedinica danas se birao novi predsjednik SDP-a. Pravo glasa imalo je oko 12.000 članova stranke, odnosno oni koji su podmirili članarine. Za Bernardićevog nasljednika natjecali su se saborska zastupnica i načelnica Omišlja Mirela Ahmetović, saborski zastupnik i potpredsjednik SDP-a Peđa Grbin, krapinsko-zagorski župan Željko Kolar, pulski SDP-ovac Marino Percan i predsjednik SDP-a Splitsko-dalmatinske županije Ranko Ostojić.

U jaskanskom SDP-u pravo glasa imalo je 114 članova, a na biralište je izašlo njih 98. Peđa Grbin dobio je 92 glasa, a po dva glasa dobili su Ranko Ostojić, Željko Kolar i Mirela Ahmetović, dok Marino Percan nije dobio niti jedan glas.
Prema još uvijek neslužbenim rezultatima u drugi krug izbora koji će se održati za tjedan dana idu Peđa Grbin i Željko Kolar.

I.K.

TAGOVI | GO SDP Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!