Hajduk slavio u Mladini

11.02.2015. U prvoj utakmici četvrtfinala Hrvatskog nogometnog kupa nogometaši Vinogradara nisu danas u Mladini uspjeli iznenaditi momčad splitskog Hajduka

Momčad Hajduka slavila je danas pobjedu od 3:0 u Mladini u prvom susretu četvrtfinala Hrvatskog nogometnog kupa, i time stvorila nedostižnu prednost i veliki korak prema polufinalu kupa. Bilo bi zasigurno bolje da se prva utakmica igrala u Splitu, jer teren u Mladini nakon snijega koji je u velikim količinama pao u podnožju Plešivice nije bio adekvatan za igru. Zeleni su se dobro branili, i sve do 32. minute gosti nisu stvorili niti jednu pravu šansu za gol. No tada sjajnom akcijom Sušić je proigrao Caktaša, ovaj dodaje Vlašiću koji upošljava Kouassija, kojem nije bilo teško iz blizine zatresti mrežu Vinogradara.
U drugom poluvremenu igralo se uglavnom na jedan gol, onaj domaći, nakon čega u samo dvije minute razmaka, od 67. do 69., Maglica zabija dva gola koja Hajduku utiru put u polufinale. Utakmicu u Mladini pratilo je oko tisuću ljubitelja nogometa u našem gradu.

TAGOVI | NK Vinogradar

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!