Hitići najavili Djeda Božićnjaka

23.12.2018. Jučer je Advent u Jaski, koji se održava u perivoju dvorca Erdödy, ponovo posjetio Djed Božićnjak kako bi našim najmlađim sugrađanima podijelio darove

Dječji zbor Hitići jučer su svojim nastupom razveselili brojne posjetitelje Adventa u Jaski i najavili dolazak Djeda Božićnjaka koji je jaskanskim mališanima podijelio poklone.

Oni hrabriji došli su djedici po svoj poklon, a one malo manje hrabre doveli su roditelji. Sve u svemu bilo je zanimljivo i za djecu i za njihove roditelje koji su se trudili učiniti i poneku fotografiju s Djedom Božićnjakom.

Organizatori su pripremili i posebni kutak za fotkanje u znaku anđela koji je ove godine zaštitni znak Adventa u Jaski.

Inače, ove godine Jaskanci mogu uživati u bogatom kulturnom i zabavnom programu Adventa, a osigurana je i solidna gastro ponuda. Škola klizanja za vrtićku djecu je završena, a idući tjedan kreće i škola klizanja za osnovnoškolce.

Novost je i škola klizanja za odrasle, a zainteresirani se moraju javiti organizatorima koji pripremaju i doček Nove godine u perivoju. Vjerujemo da će svatko pronaći razlog za dolazak u Perivoj i uživati u bajkovitom božićnom raspoloženju.

I.K.

TAGOVI | Grad Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!