Hrvatska je na prekretnici!

20.12.2019. Županijska organizacija SDP-a Zagrebačke županije poziva građane da u nedjelju 22. prosinca izađu na izbore i biraju normalnu Hrvatsku

Predsjednik Županijske organizacije SDP-a Zagrebačke županije i saborski zastupnik Mihael Zmajlović, član predsjedništva SDPH Ivo Jelušić, zamjenica župana Zagrebačke županije Nadica Žužak i predsjednik Gradske organizacije SDP-a Velika Gorica Ozren Robić, pozvali su stanovnike Zagrebačke županije da izađu na izbore u nedjelju 22.prosinca, jer samo tako možemo osigurati normalnu, pristojnu i europsku Hrvatsku.
Na konferenciji za medije koja je održana u prostorijama Velikogoričkog SDP-a, tako se čulo da je Hrvatska na prekretnici i da građani imaju mogućnost izabrati tko će biti predsjednik Hrvatske. SDP-ovci su podsjetili da će aktualna predsjednica, koja je svoj mandat obilježila aferama i skandalima, bez rezultata, ostati upamćena po izjavi da će Hrvatska biti najrazvijenija zemlja na svijetu, što se naravno nije dogodilo. Zatim, da se oko Miroslava Škore skupila ekstremna desnica, čiji stavovi nikako ne mogu biti dobri za Hrvatsku i njen ugled u svijetu i da je sa druge strane Zoran Milanović koji jedini može vratiti povjerenje i dostojanstvo instituciji predsjednika države. Jer ima karakter, svoj stav i svoje mišljenje koje je potrebno i Hrvatskoj i zato jer je u najtežim trenucima za Hrvatsku pokazao da se može nositi i s najvećim krizama i izazovima.
Ovo nisu izbori između Zorana Milanovića, Kolinde Grabar Kitarović i Miroslava Škore, ovo su izbori između dvije Hrvatske, normalne europske Hrvatske i nazadne populističke Hrvatske. Milanović nudi Hrvatsku okrenutu budućnosti i jedini je kandidat centra i lijevog centra koji može zaustaviti desnicu. Između Kolinde Grabar Kitarović i Miroslava Škore nema nikakve razlike! Usporedite samo prvi red u Lisinskom na skupu Škore i prvi red sa inauguracije Kolinde Grabar Kitarović od prije pet godina. Isti ljudi, ista lica, samo drugi kandidat! – naglasio je Zmajlović.
Pozivamo sve da izađu na izbore, jer nije svejedno u kakvoj ćemo zemlji živjeti i tko će nam zemlju predstavljati. Pozivamo vas da izađete na izbore i da se naš glas čuje, kako ne bi netko drugi odlučivao umjesto nas, kako nam drugi ne bi krojili sudbinu. Pozivamo vas i da se odazovete na izbore kako bismo spriječili mogućnost krađe glasova. Glas za Zorana Milanovića je glas za normalnu Hrvatsku. Mi vjerujemo u normalnu Hrvatsku – zaključio je Zmajlović

SDPZŽ

TAGOVI | SDP Zagrebačke županija

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!