HSS obilježio 133.rođendan Vladka Mačeka

16.07.2012. U organizaciji jaskanskog i županijskog HSS-a jučer je u Donjem Desincu obilježen 133. rođendan Vladka Mačeka

Obilježavanje ovogodišnjih Dana Vladka Mačeka započelo je jučer u Donjem Desincu malom svečanošću i malonogometnim turnirom u organizaciji jaskanskog i županijskog HSS-a, kojoj su prisustvovali članovi ove stranke i cijele Zagrebačke županije. 

Iako nemaju razloga za veliko zadovoljstvo rezultatima na prošlogodišnjim parlamentarnim izborima, HSS velike nade polaže u predstojeće lokalne izbore. To su istakla sva tri govornika na jučerašnjem skupu, predsjednik jaskanskog HSS-a Hrvoje Lafter, županijskog Stjepan Kožić i glavni tajnik stranke Ilija Čorić.

Na kraju svečanog dijela obilježavanja 133. rođendana Vladka Mačeka uručene su zahvalnice za prošle lokalne i parlamentarne izbore, a  primili su ih Vladimir Majcenović, Marijan Fok, Stjepan Vađina i Krunoslav Tandarić, dok je posebno priznanje "Vladko Maček" uručeno županu Zagrebačke županije Stjepanu Kožiću. 

Svečanosti u Donjem Desincu  prisustvovalo je izaslanstvo jaskanskog HDZ-a, predvođeno Miljenkom Pavlakovićem, pa je za očekivati da će ove dvije stranke koalirati i na predstojećim lokalnim izborima u našem gradu.

 Po završetku svečanog dijela održan je malonogometni turnir.

TAGOVI | HSS

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!